Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Nature´s Gift en Lemon Poppy TEA

Met Nature’s Gift willen we impact maken. Iets neerzetten waar mens en planeet echt behoefte aan heeft. Het duurzame/natuurlijke aspect vind je in al onze vezels terug. Of het nou gaat om de partners waarmee we samenwerken, onze cadeaukaart of wat we teruggeven aan de natuur; we hebben er over nagedacht. We werken dan ook graag samen met partners die hetzelfde nastreven als wij doen. Daar zijn we trots op en blij mee. We geven je graag een indruk van deze prachtige merken en waar zij voor staan. Lemon Poppy Tea en Nature’s Gift is dan ook een fijne match, al zeggen we het zelf. Zij bieden milieuvriendelijke, biologische kruidenthee, die goed is voor lichaam en ziel. Dat is waar we bij Nature’s Gift erg blij van worden. Mooie producten die goed zijn voor het welzijn van de mens.

Nature’s gift en Lemon Poppy Tea

Edvina Erebara groeide op in het prachtige Albanië. Al van jongs af aan kwam ze in aanraking met Caj Mali – ook wel berg thee genoemd. Binnen de Albanese cultuur is het drinken van Caj Mali een trouwe traditie, vooral tijdens de koude winterdagen. Na haar verhuizing naar Amsterdam, voor haar studie, besloot ze om deze bijzondere thee naar Nederland te halen. En zo ontstond Lemon Poppy TEA. Edvina bracht hiermee een ware thee-evolutie op gang. Duurzaam geplukte thee, die ook nog eens volledig duurzaam is verpakt.

Passie en vakmanschap

De bergthee is een wildgroeiend kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt als cafeïnevrije thee. Wat de thee zo duurzaam maakt, is dat het in het wild wordt gekweekt en met de hand verpakt in kleine batches. Bij het kweken van de thee worden lokale boeren betrokken. Er is geen sprake van machinale productie, geen verwerking, toevoegingen en er worden geen theezakjes gebruikt.

Elke theestengel en bloem wordt met de hand geknipt, geselecteerd en verpakt. Het plukken gebeurt vooral in de vroege zomer en vroege herfst. De thee wordt verpakt in verpakkingen van landbouwafval, zodat restafval wordt gerecycled. En doordat er in kleine batches wordt geproduceerd, is er een kleinere ecologische voetafdruk. Hierdoor is de thee van Lemon Poppy Tea niet alleen ethisch verantwoord, maar ook milieuvriendelijk.

Goed voor milieu en mens

De bergthee wordt op natuurlijke wijze gedroogd waardoor alle antioxiderende en minerale eigenschappen behouden blijven. De kruidenthee is rijk aan ijzer en is van nature cafeïnevrij. Deze eigenschappen zijn goed voor de gezondheid van de mens; het geeft energie, ontspanning en zorgt voor hydratatie. 

Bij Nature’s Gift denken we niet alleen aan het welzijn van de mens, maar ook aan die van de natuur. Lemon Poppy TEA is dan ook een prachtig merk waar we meer dan trots op zijn. Wil je zelf de unieke, natuurlijke smaak van berg thee ervaren? Bekijk dan de producten in onze Nature's Gift webshop.