Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Nature´s Gift en BOTMA & van BENNEKOM

Met Nature’s Gift willen we impact maken. Iets neerzetten waar mens en planeet echt behoefte aan heeft. Het duurzame/natuurlijke aspect vind je in al onze vezels terug. Of het nou gaat om de partners waarmee we samenwerken, onze cadeaukaart of wat we teruggeven aan de natuur; we hebben er over nagedacht. We werken dan ook graag samen met partners die hetzelfde nastreven als wij doen. Daar zijn we trots op en blij mee. We geven je graag een indruk van deze prachtige merken en waar zij voor staan. Zoals BOTMA & van BENNEKOM. Na een kennismaking met deze bijzondere ondernemers wisten we: deze producten willen wij voeren.

Duurzame, natuurlijke zeep voor iedereen

BOTMA & van BENNEKOM: een bekende naam in de zeepwereld. In 2015 ontstond er vanuit passie voor mens en natuur het idee om duurzame, natuurlijke zeep te gaan maken. Zeep met ingrediënten, die oprichtsters Rianne en Simone, kennen en herkennen. Ofwel, zeep zonder ‘onnatuurlijke’ toevoegingen. Het motto van BOTMA & van BENNEKOM is dan ook: zorg dragen voor jezelf en de wereld om je heen.

 Dit betekent: het gezond houden van het lichaam en geest door duurzaam te ondernemen. Dit bereiken ze met dank aan hun vijf kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid, transparantie, natuurlijke schoonheid en minimalisme.

Kernwaarden en Nature’s Gift

Alle zepen die de deur verlaten bij BOTMA & van BENNEKOM zijn van hoge kwaliteit en op ambachtelijke wijze gemaakt met biologische ingrediënten. Bij het verbouwen van deze biologische bestandsdelen worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Ook zijn de producten Vegan en bevat het geen synthetische toevoegingen, palmolie en plastic. Zo wordt er zo min mogelijk schade aangericht aan de planeet. Binnen dit mooie bedrijf geloven ze in de kracht van de natuur en zijn ze ervan overtuigd dat pure, rijke ingrediënten genoeg zijn om onszelf mee te verzorgen. Slechts zeep, balsem en olie. Veel beter voor mens én natuur. Ze vinden namelijk dat persoonlijke, natuurlijke verzorging niet hoeft te bestaan uit een groot aantal producten. De natuurlijke schoonheid die ze nastreven, stoppen ze ook voor een deel terug in hun productie. Elk product heeft een eigen uiterlijk en identiteit waarin de natuurlijke materialen terug te vinden zijn. Een lust voor het oog.

Zeepatelier

BOTMA & van BENNEKOM is uitgegroeid van een atelier in de achtertuin naar een prachtig, duurzaam merk met een vestiging in de Arnhemse binnenstad. Het atelier is zo ingericht dat je als buitenstaander van alle kanten kunt meekijken. Met eigen ogen kun je bewonderen hoe de zeep wordt gemaakt. Stap binnen en ervaar de pure schoonheid van natuurlijke producten. Nature’s Gift voert meerdere prachtige producten van BOTMA & van BENNEKOM. Wij zijn ontzettend trots om zo’n prachtig merk te mogen vertegenwoordigen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de producten in onze shop en geniet van het weldadige gevoel van puur natuur.