Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Platform voor een groenere wereld

Nature’s Gift biedt groene ondernemers een platform om hun product te tonen aan een groot publiek. Ze hebben allemaal gemeen dat het prachtige merken zijn met oog voor mens en planeet. Achter deze merken zitten vaak enorm leuke en boeiende mensen die zich met ziel en zaligheid inspannen voor een mooiere wereld voor ons allemaal. Zij maken Nature's Gift jouw favoriete adres voor unieke en verantwoorde geschenken die goed zijn voor de natuur en de natuur van de mens. Nature's Gift is dan ook jouw favoriete adres als het gaat om duurzame en mooie geschenken. 

Ons team

Elke dag werken we met z'n allen dan ook met veel plezier aan Nature's Gift om het nóg mooier te maken. Vanuit ons knusse kantoor in Arnhem zoeken we naar prachtige duurzame merken en unieke uitjes in de natuur. Dit alles om jou een mooi aanbod van groene, verantwoorde cadeaus te presenteren. Wij helpen je dan ook graag met al je vragen. 

Team Doenkado