Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Nature´s Gift en HappySoaps

Met Nature’s Gift willen we impact maken. Iets neerzetten waar mens en planeet echt behoefte aan heeft. Het duurzame/natuurlijke aspect vind je in al onze vezels terug. Of het nou gaat om de partners waarmee we samenwerken, onze cadeaukaart of wat we teruggeven aan de natuur; we hebben er over nagedacht. We werken dan ook graag samen met partners die hetzelfde nastreven als wij doen. Daar zijn we trots op en blij mee. We geven je graag een indruk van deze prachtige merken en waar zij voor staan. Bij HappySoaps zien ze het als hun missie om natuurlijke verzorging voor iedereen toegankelijk te maken. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen en zijn daarom trots op deze mooie samenwerking.

Het begin van HappySoaps

Over de gehele wereld dobberen er meer dan vijf biljoen stukken plastic rond in onze zeeën en oceanen. Verre van duurzaam en ontzettend belastend voor het milieu en de planeet. Dat vinden ook Marcel en Marco, de oprichters van HappySoaps. Ze verbazen zich erover hoeveel plastic verpakkingen gebruikt worden voor verzorgingsproducten. Dit moest anders en daarom begonnen ze in 2019 met het ontwikkelen van betaalbare, plasticvrije producten. Het begin van HappySoaps.

Belofte aan jou en de planeet

Bij HappySoaps willen ze 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk maken voor iedereen. Daarom zijn alle producten gemaakt van pure ingrediënten. Zo zijn alle ingrediënten bewust geproduceerd en biologisch afbreekbaar, vegan en vrij van palmolie. Een aantal bestanddelen komt in bijna iedere productcategorie terug, vanwege de verzorgende werking op haar en lichaam. Denk aan: aloë vera, lavendel, shea butter, arganolie, meloen, olijfolie, cacaoboter, rozen en quinoa. De bestanddelen zijn niet schadelijk voor jou en het milieu.

Omdat HappySoaps staat voor verzorgingsproducten die goed zijn voor mens en planeet, zijn ze volledig vegan en worden ze niet op dieren getest. Ook worden de producten verpakt in gerecycled karton en aluminium. Er wordt zelfs geen plastic gebruikt voor de productie, opslag en verzending.

 

Echt handgemaakt in Nederland

Doordat ze bij HappySoaps de productie in eigen land (Nederland) hebben gehouden, weten ze precies welke ingrediënten er in de producten terechtkomen. Alles wordt met de handgemaakt in eigen zeperij. Dit scheelt niet alleen transport, maar ook CO2-uitstoot.

Plastic soup Foundation

HappySoaps heeft als doel om een revolutie teweeg te brengen in de cosmetica-industrie samen met andere partners. Daarom zijn ze partner van de Plastic Soup Foundation. Deze foundation richt zich op gezondheid van de mens en verbetering van het milieu. Ze voeren diverse campagnes om bewustwording rondom plastic afval te vergroten. HappySoaps ondersteunt als Beauty Angel – een plasticvrij cosmetica- en verzorgingsmerk dat het Zero Plastic Inside certificaat van de Plastic Soup Foundation draagt – de foundation met een jaarlijkse bijdrage. Om ervoor te zorgen dat de planeet een nóg betere plek wordt voor iedereen. Wij, van Nature’s Gift, juichen dit volledig toe en zijn erg trots op de prachtige samenwerking die we hebben met HappySoaps. Laten we samen de wereld ondersteunen en steeds meer #plasticvrij gaan leven.