Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Return to Sender en Nature´s Gift

Met Nature’s Gift willen we impact maken. Iets neerzetten waar mens en planeet echt behoefte aan heeft. Het duurzame/natuurlijke aspect vind je in al onze vezels terug. Of het nou gaat om de partners waarmee we samenwerken, onze cadeaukaart of wat we teruggeven aan de natuur; we hebben er over nagedacht. We werken dan ook graag samen met partners die hetzelfde nastreven als wij doen. Daar zijn we trots op en blij mee. We geven je graag een indruk van deze prachtige merken en waar zij voor staan. Return to Sender is zo’n mooi merk. Zij creëren werkgelegenheid voor vrouwen in de armste delen van de wereld. De prachtige handgemaakte producten worden verkocht waarna de vrouwen een eerlijk loon krijgen. In onze webshop vind je een aantal van deze bijzondere, handgemaakte cadeaus. 

Return to Sender
Meer dan vijftien jaar geleden, in 2006, werd Return to sender opgericht door niemand minder dan Katja Schuurman. Tijdens een van haar vele reizen naar verre landen, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld vaak meer talent en ambitie hebben dan wij zien. Het ontbrak de vrouwen alleen vaak aan mogelijkheden. Zo ontstond uiteindelijk het idee voor Return to Sender: eerlijke handel als grondslag voor duurzame ontwikkeling. 

Werkgelegenheid voor vrouwen
Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s in de wereld. Hierbij staat een eerlijk loon voorop. Dankzij dit eerlijke loon kunnen de vrouwen en hun gezinnen, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. De inkomsten van de handgemaakte producten gaan dan ook ‘return to sender’. Ofwel, terug naar de maker, naar de vrouwen in ontwikkelingslanden. Dankzij het loon is er kans op onderwijs voor kinderen en kunnen ze sparen voor de toekomst

Duurzame producten
De producten bij Return to Sender worden dan ook allen met de handgemaakt. Van home deco en gifts tot aan fashion producten. De collecties zijn geïnspireerd op technieken en materialen uit het land van herkomst.

Naast het feit dat de producten met de hand worden gemaakt en de vrouwen een eerlijk loon krijgen, zijn ook de verpakkingen duurzaam. Daarnaast worden er met gerecyclede materialen gewerkt en is het transport ook zo duurzaam mogelijk. Dit alles om mens en natuur te helpen.

Return to Sender
Nature’s Gift werkt graag samen met bedrijven die impact maken. Zo ook met Return to Sender. In onze webshop vind je bijzondere armbanden en wierook die gemaakt zijn door de vrouwen die worden gesteund door dit merk.