Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Bestel hier je Nature´s Giftcard

De giftcard voor de leukste duurzame cadeaus en uitjes

Van biologische planten en heerlijke verzorgingsproducten tot lokaal voedsel uit landwinkels, interieurartikelen en een leuk dagje uit in de natuur. Laat de ontvanger kiezen uit meer dan 300 originele en duurzame cadeaus. Allemaal prachtige merken met oog voor mens en planeet. Het perfecte cadeau als je echt impact wil creëren. 

Met een goed gevoel cadeau geven

De Nature's Giftcard en de cadeauverpakking zijn volledig gemaakt van Nederlands Olifantsgras (100% bio-based). Daarnaast zullen wij voor iedere aankoop die je bij ons doet een boom planten in de Nature’s Gift (smul) bossen. Ook de niet-ingewisselde giftcardwaarde komt volledig ten goede aan onze (smul)bossen. Deze gebieden willen we weer teruggeven aan de natuur, zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Zo weet jij zeker dat 100% van jouw aankoop goed terecht komt en dat jij indirect ook jouw steentje bijdraagt.

 

✓ Meer dan 300 duurzame cadeaus
✓ Verkrijgbaar van € 5,- tot € 150,-
✓ Gratis cadeauverpakking
 Personaliseer met eigen boodschap
✓ Fysiek of digitaal cadeau geven
 3 jaar geldig
 Vandaag besteld = direct verzonden 

Bestel nu Verberg details

Kies de bezorgwijze

Per Post

De Nature's Giftcard wordt in een duurzame cadeau-envelop per post geleverd. Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen bezorgd (di-za). Bezorgkosten € 1,95.

Digitaal

De Natures Gift e-card wordt direct per e-mail geleverd om digitaal te geven of te printen.

Wanneer wil je de bestelling laten bezorgen?

- +

Persoonlijke boodschap

Vul hieronder jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger in.