Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Teruggeven aan de natuur

We hebben een missie: zoveel mogelijk teruggeven aan de natuur. Bij Nature’s Gift zien we het namelijk als onze taak om de wereld een stukje mooier te maken. Door samen te werken met prachtige partners, onze CO2-uitstoot te verminderen, maar vooral door bomen te planten. Om precies te zijn: bomen waardoor we Nature’s Gift smulbossen creëren. Dankzij deze zogenoemde smulbossen geven we niet alleen groen terug aan de aarde, maar zorgen we er ook voor dat toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

Smulbossen van Nature's Gift

In het prachtige Limburg vind je het plaatsje Ransdaal. Hier staat het natuurinclusieve agrarisch bedrijf Lubosch Land. Zij dragen concreet bij aan het behoud van biodiversiteit. Dit doen zij door voedselbossen op te zetten en het vergroten van het aanbod van gezonde, lokale voeding uit de natuur. Lubosch Land heeft net als Nature’s Gift het welzijn van de planeet en mens voorop staan. Daarom besloten we de handen ineen te slaan en samen te gaan voor een nog duurzamere wereld. Bij iedere aankoop die jij namelijk doet op Nature’s Gift, planten wij een boom in de Nature’s Gift smulbossen. Deze worden geplant op het grondgebied van Lubosch Land. We willen deze gebieden teruggeven aan de natuur. Door het planten van de bomen, doen we dat dus ook.

In het najaar van 2021 zijn ze bij Lubosch Land begonnen met het planten van de eerste bomen. Nature's Gift levert inmiddels ook een grote bijdrage aan het aanleggen van de bossen.

Nog groener ondernemen

Bij Nature’s Gift gaan we echter nog verder als het aankomt op teruggeven aan de natuur. We leggen dus niet alleen smulbossen aan bij ons partner, maar we kopen ook natuurgrond en bomen in. Dit doen we van de niet-ingewisselde giftcardwaarde. De volledige non-redemptie komt dus ten goede aan de natuur. Een uniek verschijnsel in de giftcard wereld. Op deze manier weet jij dat het niet-ingewisselde tegoed dus niet wordt verspild, maar aan een goed doel wordt gegeven. Jij draagt indirect jouw steentje bij aan het aanleggen van een groenere wereld.

Mee bouwen aan een nog groenere wereld

Samen met jou en onze partners werken we dus aan een groter en groener goed. Maar wil je nog meer bijdragen? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om mee te helpen bomen te planten en zo onze bossen te creeren.