Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift

Nature´s Gift en We Love The Planet

Met Nature’s Gift willen we impact maken. Iets neerzetten waar mens en planeet echt behoefte aan heeft. Het duurzame/natuurlijke aspect vind je in al onze vezels terug. Of het nou gaat om de partners waarmee we samenwerken, onze cadeaukaart of wat we teruggeven aan de natuur; we hebben er over nagedacht. We werken dan ook graag samen met partners die hetzelfde nastreven als wij doen. Daar zijn we trots op en blij mee. We geven je graag een indruk van deze prachtige merken en waar zij voor staan. Zo streven we eenzelfde missie na als We Love The Planet. Namelijk het mooier maken van de planeet. Daarom willen we jullie de 100% natuurlijke producten van deze partner niet onthouden.

 

Houden van de planeet

De naam zegt het eigenlijk al, bij We Love The Planet houden ze van de planeet. In 2016 zag het merk het eerste levenslicht. We Love The Planet is ontstaan uit passie én liefde voor de aarde. Daarom maken ze producten, met natuurlijke ingrediënten, die goed zijn voor jou en de omgeving waarin we leven. Kortom, ze maken verzorgingsproducten zonder zorgen.

Verzorgingsproducten zonder zorgen

Waar de focus in het begin lag op het maken van puur, natuurlijke deodorant, heeft deze duurzame partner zich afgelopen vijf jaar flink ontwikkeld. Inmiddels hebben ze meerdere productlijnen waar iedereen dagelijks gebruik van kan maken. Op een verantwoorde manier. Van deodorant, lipbalm, zonnebrand en handverzorging tot diffusers en kokosnootkaarsen; alle producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Zonder synthetische en onnatuurlijke toevoegingen.

 

Bij We Love The Planet houden ze ook van recyclen. Zo worden de stokjes die horen bij de diffusers, gemaakt van het ‘onkruid’ dat rondom de fabriek groeit. Het gedroogde riet wordt met de hand geplukt en gebruikt als geurstokjes. Ook zijn de kokosnootkaarsen in kokosnootschillen gegoten die afkomstig zijn uit de voedselindustrie. Divers ‘restafval’ wordt dus volledig gerecycled. Daarnaast is de fabriek waar de producten worden gemaakt eco-vriendelijk en zelfvoorzienend. Alle energie wordt opgewekt uit water en zonne-energie. Hierdoor is de fabriek niet verbonden met het elektriciteitsnet of openbare watervoorziening.

Nog duurzamer ondernemen

Elke dag streeft het team van We Love The Planet ernaar om nóg duurzamer te ondernemen en te kijken waar het anders kan. Van de ingrediënten waarmee ze werken tot de verpakking, altijd kiezen ze voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat we met z’n allen een stuk langer met de planeet kunnen doen. Een mooi uitgangspunt waar wij volledig achterstaan. Wil je kennismaken met de producten van We Love The Planet? Bekijk dan het volledige assortiment onder ‘alle cadeaus’ en laat je inspireren.