Nature's Gift maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Natures Gift
  • Verras een ander

    Wil je goed doen en groen geven? Ga dan voor een origineel cadeau, uitje in de natuur óf giftcard van Nature’s Gift. Dé winkel voor duurzame, toffe cadeaus.

  •  Keuze uit meer dan 300 cadeaus en uitjes

  •  Wij planten een boom voor iedere bezorging

  •  Ook direct digitaal cadeau geven

Duurzame zakelijke cadeaus

Wil jij een zakelijke relatie, collega of klant écht verrassen en tegelijkertijd de natuur een warm hart toedragen? Op Nature’s Gift vind je originele cadeaus en belevenissen die goed zijn voor de wereld om ons heen en voor een ander. Dankzij de diversiteit van de producten, afkomstig van groene, leuke ondernemers, en belevenissen zit er voor iedereen wel een passend geschenk bij. Daar worden we allemaal blij van.

Cadeau geven
Duurzame zakelijke cadeaus

Persoonlijk en uniek

Persoonlijke en unieke cadeaus; die vind je op Nature’s Gift. Je kunt de ontvanger zelf laten kiezen uit meer dan 300 verantwoorde gifts met de giftcard. De giftcard is verkrijgbaar als digitale bon of wordt verstuurd in een gratis cadeau verpakking. De giftcard en de cadeauverpakking zijn gemaakt van Nederlands Olifantsgras. Maak het extra persoonlijk met een bijpassend kaartje. Weet je al wat je wil geven? Alle cadeaus worden leuk verpakt en volledig CO2 neutraal thuisbezorgd. Maar, er is nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Waarom Nature´s Gift?

We bieden prachtige merken met oog voor mens en planeet. Een geschenk met een verantwoord verhaal. Je kan met Nature's Gift echt impact creëren. Naast onze duurzame cadeaus en uitjes planten wij bij elke order een boom. Voor ieder budget is er een geschikt cadeau te vinden. Wij helpen je graag.

 

Contact ons
Waarom Nature´s Gift?

Inge en Renate

Wij staan voor je klaar en bespreken graag je wensen. Geniet van de persoonlijke service.
Wij beantwoorden met plezier al je vragen en opmerkingen.

Mail onsBel ons
Inge en Renate