Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
Nature's Gift

De leukste dingen.. zijn geen dingen...

Toen wij zo'n vijf jaar geleden begonnen hadden we al een hele duidelijke drijfveer. Zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk leuke dingen mee laten maken.
En eigenlijk is er sindsdien niet heel veel veranderd. We zijn goed in onze opzet geslaagd want jaarlijks maken vele tienduizenden mensen iets leuks mee via ons. Dat is soms gewoon een gezellige middag uit - en soms zo vol impact dat het iemand heel anders tegen de wereld aan laat kijken. 

Met onze labels Kids & Teens, Adventurecard, Nature's Gift en Doenkado helpen we dagelijks mensen om iemand op een originele manier te verrassen. En op hun beurt maken de inwisselaars weer de meest bijzondere dingen mee. 

Wij leven dagelijks in een wereld van cadeautjes, dagjes uit en bijzondere avonturen (want we testen uiteraard alles eerst zelf uit!). Wat ons betreft een van de leukste werkinvullingen die er bestaat en we kijken er naar uit om ook voor jou ons beste beentje voor te zetten. 

Ons motto: